Genshin Impact In Truth’s Steps: All Correct Answers and Rewards

Hello, Gamers! We are back with another guide to help you throughout your gaming experience.

In this guide, we will be navigating some of the Questions in the game Genshin Impact In Truth’s Steps with valid answers.

So, without wasting any time let’s begin!

Everything About the “In Truth Steps” in Genshin Impact Explained

The ‘In Truth’s Steps’ is a mini-game available in the main event of Genshin Impact 3.6, called ‘A Parade of Providence’.

Also Read  How To Unlock the Shakkei Pavilion | Genshin Impact

In this mini-game, you have to answer Bahar’s questions correctly based on the story she tells you and it turns out to be a fascinating game for the event if you love story-mode games.

So, what are the questions Bahar asks in the game and how to answer it? Let us know everything in detail. Keep reading till the end!

What are all the correct answers from Genshin Impact’s ‘In Truth’s Steps’ mini-game?

genshin impact in truth steps
Image via miHoYo 

Below is the list of the questions Bahar asks with their correct answers.

In Truth’s Steps: Part 1

1) Question: How did Beydim leave the mire and pass the message on?

Answer: By being a good flier.

2) Question: Beydim was a..?

Answer: Dusk Bird.

3) Question: Why was Beydim wet all over?

Answer: Beydim did not bring any waterproof gear.

In Truth’s Steps: Part 2

1) Question: Why was his mentor angry?

Answer: Because he could not obtain the letter.

Also Read  Escape From Tarkov: Gunsmith Part 15 Quest Guide

2) Question: Who was it who last came into contact with the letter?

Answer: The Darshan staff member who was in charge of passing on the letter.

3) Question: Where was the letter?

Answer: The mentor’s office.

4) Question: What was within the letter, then?

Answer: The keys to the office.

In Truth’s Steps: Part 3

1) Question: And the current status of the leave permits is…

Answer: All the leave permits are with those who should have them.

2) Question: Did everyone take a leave permit?

Answer: Everyone took a leave permit.

3) Question: Why was one leave permit slip left in the box?

Answer: The person who took that slip took the box too.

Now, you must be wondering what are the rewards you must be getting from this quests? Let’s unveil that as well!

Genshin Impact In Truth’s Steps Rewards

Genshin Impact In Truths Steps rewards
Image via miHoYo 

Here are the list of rewards you can get after completing the quest and giving answers to the Bahar’s questions.

  • Part 1: 30 Primogems, 100 Gala Excitement, 3 Hero’s Wit, 3 Agnidus Agate Fragments, 4 Guide to Admonition
  • Part 2: 30 Primogems, 100 Gala Excitement, 3 Hero’s Wit, 3 Varunada Lazurite Fragments, 4 Guide to Ingenuity’
  • Part 3: 30 Primogems, 100 Gala Excitement, 3 Hero’s Wit, 3 Nagudas Emerald Fragments, 4 Guide to Praxis
Also Read  Genshin Impact: Xingqiu Best Build

Lastly, You can get around 90 Primogems and there are even more available from the other parts of the ‘A Parade of Providence’ event in the game.

So, keep playing to get exciting rewards!

Lastly, stay tuned for more such guides! Happy Gaming!

Genshin Impact Chords Of The Forest Guide | Genshin Impact All Rukkhashava Mushroom Locations | Genshin Impact Hereafter Return To The Mountains Quest | All Cor Lapis Locations & Farming Routes Guide | All Naku Weed Locations